Automatische ritregistratie voor iPhone iOS

Een iPhone App die registreert, zodra jij in je auto stapt.

Hoe werkt het?

De ritregistratie app voor iPhone herkent dat je in je auto stapt door de verbinding met de iBeacon. Zodra je de auto afzet en verlaat, verbreekt de verbinding en registreert de app het einde van de rit. Alle bewegingen tussen deze punten worden verwerkt tot een route. Inclusief berekening van de afstand. De rit wordt automatisch aan je kilometeradministratie toegevoegd. De rittenregistratie app voor iPhone geeft je notificaties zodra een rit gestart, beëindigd en verwerkt is.

Download iPhone App

Wat heb je nodig?

Voor automatische rittenregistratie met de Track Assistant iPhone app heb je een iBeacon nodig. Deze kan je aanschaffen in onze webshop. Je kan kiezen uit een USB iBeacon of een damsteen iBeacon. De laatste heeft de vorm van een damsteen en wordt gevoed door een batterij.

Bestel iBeacon

Automatische ritregistratie

De rittenregistratie app voor iPhone registreet volledig automatisch, maar je kan altijd ook handmatig ritten toevoegen of aanpassen. Het enige dat je bij een automatische rit nog moet doen is aangeven indien het een privé bestemming was. Standaard wordt iedere bestemming in de app als zakelijk geregistreerd.

Probeer nu gratis

Probeer de rittenregistratie app voor iPhone een maand gratis

Bevalt het niet? Opzeggen is niet nodig.
Probeer een maand gratis