Automatische ritregistratie App voor Android

Een kilometeradministratie App die registreert, zodra jij in je auto stapt.

Hoe werkt het?

De automatische ritregistratie App voor Android ziet wanneer je een rit begint aan de hand van de verbinding van je telefoon met carkit/handsfree set van je auto. Zodra je de auto afzet en verlaat, registreert de app het einde van de rit. Alle bewegingen tussen deze punten worden verwerkt tot een route, inclusief berekening van de afstand. De app geeft je notificaties zodra een rit gestart, beëindigd en verwerkt is.

Download Android App

automatische ritregistratie App android
automatische ritregistratie App android

Wat heb je nodig?

De automatische ritregistratie App voor Android van Track Assistant maakt gebruik van de bluetooth connectie van de handsfree carkit in de auto. Met andere woorden, voor automatische ritregistratie moet je auto beschikken over een bluetooth verbinding die je voor het handsfree bellen gebruikt. En de Track Assistant App voor Android uiteraard. Verder heb je niets nodig: geen blackbox of wat dan ook.

Automatische ritregistratie

Ritregistratie gaat volledig automatisch, maar je kan altijd ook handmatig ritten toevoegen of aanpassen. Het enige dat je bij een automatische rit nog moet doen is aangeven indien het een privé bestemming was. Standaard wordt iedere bestemming als zakelijk geregistreerd.

Registreer nu gratis

automatische ritregistratie App android

Probeer automatische ritregistratie met onze Android app een maand gratis

Bevalt het niet? Opzeggen is niet nodig.
Download de App