• Algemene informatie
 • Abonnement & prijzen
 • Kilometerregistratie
 • Smartphone-app
 • Zelfstandig ondernemer
Expand All | Collapse All
 • 1. Hoe werkt het?
   

  1. Registreer je online account
  Registreer je voor een gratis proefaccount. Bevestig je activatie e-mail en ga daarmee ga je naar de wizard waarin je je Administratie aanmaakt (stap 1), je Thuisadres ingeeft (stap 2) en je Favorieten aanmaakt (stap 3).

  2. Download de Track Assistant App
  Download de App in AppStore of Google Play (de juiste links erachter). Bij het eerste gebruik van de App log je eenmalig in. Gebruikersnaam en wachtwoord zijn gelijk aan die van je online account. Je administratie is dan overgenomen en je kunt direct je ritten onderweg vastleggen met Favorieten, GPS of handmatig. Inloggen is daarna niet meer nodig, je App is altijd klaar voor gebruik. De unieke berekeningen van Track Assistant maken de juiste splitsing voor je tussen zakelijke en privé kilometers binnen 1 rit. Nooit te veel aan privé kilometers geregistreerd.

  3. Je back-up en kilometerrapportages
  Synchroniseer de gegevens uit je App naar je online account en je kunt direct rapportages printen. Zonder smartphone werkt het ook, je kunt altijd bij je online account ritten toevoegen en je persoonlijke gegevens beheren. Telefoon kwijt? Je gegegevens zijn veilig als back-up bij ons bewaard.

  Je kunt je Track Assistant account een maand lang gratis proberen, zonder enige verplichting. Daarna kun je het proefaccount om te zetten naar een betaald abonnement, als je dat wilt. De kosten hiervoor zijn € 4,12 excl BTW of € 4,99 incl BTW per maand. 
De bijbehorende iPhone of Android App is gratis. Het abonnement kunt je ook per maand weer opzeggen.

  Bij vragen helpen we graag! Stuur je vraag naar support@trackassistant.com

 • 2. Is het werkelijk zo handig?
   

  Uiteindelijk bepaal je zelf of je het handig vindt. Maar de kilometerregistratie van Track ssistant is de enige oplossing met een 100% synchronisatie tussen de web app en de smartphone app. Daarnaast zal het algoritme van Track Assistant er voor zorgen dat je bij gecombineerde ritten nooit te veel kilometers als privé registreert.

  Ervaar het zelf en test de Track Assistant kilometerregistratie een maand gratis

 • 3. Kan ik mijn kilometerregistratie downloaden?
   

  Via je online account kun je altijd direct je gegevens van je kilometerregistratie downloaden in Excel, CSV of PDF formaat.

 • 4. Kan ik een bestaande kilometerregistratie uploaden?
   

  Je kan een bestaande kilometerregistratie importeren in je TrackAssistant account. Daarvoor kan je een Excel sjabloon downloaden, zodat je kilometerregistratie geschikt is om te importeren.

 • 5. Is het goed voor het milieu?
   

  Hoe meer je je bewust bent van je kilometers, hoe... zeggen we hier bij Track Assistant.

 • 6. Kan ik ook de kilometers van een vervangende auto registreren?
   

  Dat kan zeker. Met Track Assistant kan je een tweede administratie tegelijkertijd voeren voor een vervangauto.

 • 1. Is deze online kilometeradministratie gratis?
   

  Een abonnement op TrackAssistant is niet kosteloos, maar kan je wel gratis een maand uitproberen. Aan het einde van deze periode kan je kiezen of je het wilt blijven gebruiken. De kosten bedragen dan € 4,12 per maand (€4,99 incl. BTW). En het is per maand opzegbaar.

 • 2. Moet ik betalen voor het gebruik van de smartphone app?
   

  Nee, het gebruik van de smartphone app voor Android of iPhone is kostenloos bij je TrackAssistant account. Een TrackAssistant account kan je gratis een maand uitproberen, daarna kost het €4,12 (€4,99 incl BTW) per maand.

 • 3. Kan ik abonnementen verstrekken aan mijn medewerkers?
   

  Bij het aanmelden kan je kiezen tussen een single of een multi-abonnement. Bij een multi-abonnement kunt je meerdere accounts tegelijk aanvragen en deze zelf verdelen over je medewerkers.

 • 1. Wat moet ik doen om mijn auto van de zaak buiten de bijtelling houden?
   

  Dan moet je voldoen aan de eisen van de belastingdienst voor een sluitende rittenregistratie. Voor je zakelijke kilometers leg je als ondernemer of ZZP-er eenvoudig je zakelijke kilometers vast en heb je meteen in je online account je rapportages klaar.

 • 2. Waarom registreert Track Assistant nooit te veel privé kilometers?
   

  Track Assistant gebruikt een uniek algoritme, waardoor je bij gecombineerde ritten nooit te veel privé kilometers registreert. Bij veel kilometerregistratie oplossingen wordt iedere rit als los staande rit gezien. Maar als je een gecombineerde rit hebt, dat wil zeggen en rit met een privé en een zakelijke bestemming, dan hoef je volgens de Belastingdienst alleen maar de extra gereden kilometers als privé te rekenen. Track Assistant berekent deze automatisch. En dat scheelt aanzienlijk als u binnen de 500km wilt blijven.

  Voorbeeld: je vertrekt van huis en rijdt eerst 30km naar je moeder, dan 20km naar je werk en aan het einde van de dag rij je weer 50km naar huis. Als je losse ritten registreert, registreer je 30km privé. Echter, was je niet langs je moeder gereden, dan had je die dag een totale rit van 100km gehad. In dit geval ook, dus hoef je 0km privé te registreren. Conform de regels van de Belastingdienst. En Track Assistant doet dit automatisch voor je, indien je een gecombineerde rit registreert!

 • 1. Wat heb ik aan een smartphone app?
   

  Met een smartphone app kun je onderweg eenvoudig al je ritten registreren. Je smartphone synchroniseert deze ritten naar je online account. Online kan je ook ritten registreren, corrigeren met behulp van GoogleMaps en rapportages opmaken. Door de synchronisatie naar je online account ben je altijd verzekerd van een goede back-up.

 • 2. Waar kan ik de smartphone app vinden?
   

  De iPhone app is beschikbaar in iTunes. De Android app kun je downloaden in Google Play.

 • 1. Wat heb ik aan Track Assistant als ZZP-er?
   

  Voor je zakelijke kilometers leg je als ondernemer of ZZP-er eenvoudig je zakelijke kilometers vast en heb je meteen in je online account je rapportages klaar.

  Als ZZP-er kun je kiezen voor een niet-sluitende kilometerregistratie. Daardoor kun je alleen die ritten vastleggen die je nodig hebt voor je declaraties. Via je smartphone onderweg, of later online op je PC of tablet. Aan het einde van de maand draai je een rapportage in Excel of kant-en-klaar als PDF.

 • 2. Kan ik ritten voor verschillende opdrachtgevers registreren?
   

  Track Assistant heeft de mogelijkheid om labels in te stellen. Deze labels kunnen verschillende opdrachtgevers zijn. Bij iedere rit kan je dan eenvoudig een opdrachtgever selecteren. Aan het einde van de maand draai je een rapport per opdrachtgever uit, welke je op basis van een selectiefilter kan samenstellen.

Registreer nu je ritten mobiel & online

Met back-up & rapportages, makkelijker kan niet!
Registreer gratis