Voor leaserijders

Voorkom bijtelling met een sluitende kilometeradministratie
i

Geen schriftje meer

Met Track Assistant heb je geen schriftje meer nodig, waarin je je ritten opschrijft. Dus geen gedoe meer met vergeten ritten, onleesbare krabbels of nog erger: je aantekeningen kwijt. Met Track Assistant registreer je je ritten via iPhone of Android Smartphone en synchroniseer je ze in de cloud met je online account.

Geen onnodige privé kilometers meer

Bij een gecombineerde privé en zakelijke rit is de richtlijn van de Belastingdienst dat je alleen maar de ‘omgereden’ kilometers hoeft te registreren als privé kilometers. Track Assistant is de enige kilometeradministratie die met een uniek algoritme er voor zorgt dat dit automatisch berekend wordt. Het is daarmee makkelijker om binnen de 500km grens te blijven.
s

Waarschuwing bij fouten

Bij een sluitende kilometeradministratie waarschuwt Track Assistant je automatisch als de ritten niet op elkaar aansluiten. Daarbij wordt niet alleen gekeken of de kilometerteller standen kloppen, maar ook de adresgegevens. Zodat je eindpunt van een rit altijd gelijk is aan het beginpunt van je nieuwe rit. Een vereiste van de Belastingdienst.

Altijd een backup online

Niets is vervelender dan dat je geregistreerde ritten op je smartphone verdwenen zijn. Bijvoorbeeld omdat je je telefoon in het water hebt laten vallen, of omdat hij het simpelweg begeven heeft. Track Assistant synchroniseert je ritten van je smartphone naar je online account (en vice versa), zodat je niet alleen makkelijk rapportages kan selecteren en afdrukken, maar zodat vooral ook je ritten veilig bewaard worden.

Registreer nu

Krijg direct toegang tot je Track Assistant kilometeradministratie!
Probeer een maand gratis