Kilometeradministratie voor wisselende bestuurders

Gemak voor elke medewerker & wagenparkbeheerder

Wie heeft welke auto gebruikt?

Als meerdere mensen een of meer dezelfde auto’s kunnen gebruiken, dan wordt het als snel complex om een sluitende kilometeradministratie per auto vast te leggen. Met een deelauto abonnement van Track Assistant is het een fluitje van een cent. De App van Track Assistant registreert automatisch de rit op de juiste administratie op naam van de juiste bestuurder.

Synchronisatie & backup online

Iedere App van iedere gebruiker synchroniseert de ritgegevens naar het online account op de Track Assistant server, zodat daar alle ritten bij elkaar komen. Maar ook in de App staan de meest recente ritten van de auto, zodat met de juiste kilometertellerstand verder gegaan wordt. Het online account biedt de beheerder de mogelijkheid om rapportages te bekijken en downloaden. En is tevens een online backup, zodat geen informatie verloren gaat bij verlies van een smartphone.

Hoe werkt het?

Iedere mogelijke bestuurder krijgt zijn/haar eigen account en logt daarmee in op de App. Zodra een van deze mensen in de auto stapt, herkent de App de auto. De ritregistratie wordt gestart en de App registreert het beginpunt, het eindpunt, de route en de afstand. Deze gegevens worden vervolgens opgeslagen in de kmadministratie van die specifieke auto.
~

Privacy

Uiteraard zijn ritten van andere gebruikers in verband met privacy gemaskeerd zodat de naam en rit informatie van andere bestuurders niet leesbaar zijn. Indien een bestuurder een privé rit maakt, is ook voor de beheerder het adres gemaskeerd en wordt alleen ‘privé bestemming’ getoond. De afstand en wie we gereden heeft, is uiteraard wel zichtbaar.

Registreer nu

Krijg direct toegang tot je Track Assistant kilometeradministratie!
Probeer een maand gratis