Makkelijkste kilometeradministratie oplossing met handige app

Met backup en rapportages, makkelijker kan het niet!

Handigste kilometeradministratie

Track Assistant biedt je de handigste kilometeradministratie. Je kiest zelf of je ritten handmatig wilt invoeren of dat je ze automatisch wilt vastleggen in je kmadministratie. Geen gedoe of tijdverlies. En met een online backup, zodat je geen risico loopt dat je je rittenregistratie kwijt raakt.

Voor wie is Track Assistant geschikt?

Vooral voor leaserijders, die door het bijhouden van een kilometeradministratie geen bijtelling willen hebben. Maar het kan ook zijn dat je een rittenregistratie wilt bijhouden om ritten te declareren. Wat vaak het geval is voor zelfstandig ondernemers. Heb je meerdere auto’s waarvoor ritten moeten worden bijgehouden? Dan kiezen wagenparkbeheerders vaak voor het multi-abonnement. Of voor het deelabonnement, als de kilometeradministratie geldt voor auto’s met wisselende bestuurders. Zoals bij poolauto’s of servicebussen.

kilometeradministratie

Controle op een gesloten kilometeradministratie

De controle op een gesloten kilometeradministratie maakt Track Assistant uniek. De ritten die je met je App vastlegt, worden door de App automatisch verstuurd naar je account op de website. Daar heb je een overzicht van al je ritten per auto. Voor het geval je van auto gewisseld bent.

Controleknop

Met een druk op de knop ‘Check aaneengesloten’ worden alle ritten in je administratie gecontroleerd.  Of het vertrekadres van de vorige rit aansluit bij het eindadres van de vorige rit. En hetzelfde geldt voor de kilometerteller standen. Want dat is een belangrijke eis van de Belastingdienst. Ritten moeten aaneengesloten zijn. Indien er ‘gaten’ in de kilometeradministratie zitten, loop je het risico om alsnog bijtelling te betalen. Plus een fikse boete. Daarom is de controlefunctie van Track Assistant op een gesloten kilometeradministratie een unieke en waardevolle functie.

Alle voordelen op een rij

  • Automatische controle op sluitende kilometeradministratie
  • Altijd correcte berekening privé kilometers bij gecombineerde privé-zakelijk ritten
  • Registreren met de App en/of op de website
  • Altijd een veilige back-up van de kilometeradministratie in de ‘cloud’
  • Handige rapportages in Excel, PDF of CSV
  • Gratis een maand uitproberen, daarna slechts €4,99 (incl BTW) per maand

Probeer Track Assistant een maand gratis zonder verplichtingen!