Een kilometeradministratie bijhouden voor poolauto’s, auto’s die zakelijk gedeeld worden, is een omslachtige bezigheid. Meerdere mensen maken gebruik van verschillende poolauto’s of bedrijfsauto’s. En als werkgever ben je verantwoordelijk voor een sluitende administratie, om problemen met de belastingdienst te voorkomen.

In het geval u slechts één poolauto heeft, biedt Track Assistant al de mogelijkheid om gemakkelijk de ritten te registreren. Als namelijk ieder bereider de app download en dezelfde inlog gebruikt, kan bij die ene inlog een administratie worden aangemaakt voor die poolauto of bedrijfsauto. Je kan vervolgens in de webapplicatie zogenaamde labels aanmaken, die je normaal gebruikt als veel terugkomende beschrijvingen, zoals ‘omgereden vanwege file’. Maar nu moet je labels aanmaken met de namen van de berijders, dus Jan, Piet, Laura, etc. Als dan een berijder een rit vastlegt, moet hij of zij alleen even bij die rit het label kiezen waarin zijn/haar eigen naam staat. Dan heb je één rapport met alle ritten. Je kan zelfs filteren op labels om een rapport van één persoon te maken. En controleert Track Assistant automatisch voor je of de rittenregistratie sluitend is.

poolauto

Kilometerregistratie voor poolauto

Track Assistant is een maand gratis te proberen, dus dan merk je vanzelf of het voor jullie werkt. Let op dat je wel een zgn single account kiest. Een multi-account is voor als je meerdere bedrijfswagens zou hebben met slechts één berijder per bedrijfswagen.

Meerdere poolauto’s? Neem dan even contact op met Track Assistant.