Voor ZZP-ers

Registreer ritten voor je opdrachtgever(s)
}

Bespaar tijd

Onderweg eenvoudig je ritten bijhouden voor je opdrachtgevers. Of het er nu één is of meerderen: met Track Assistant registreer je iedere rit met een paar clicks en creëer je in een handomdraai de juiste ritten rapportage voor je facturatie. Of om de zakelijke ritten met je privé auto te kunnen declareren.

Rapport per opdrachtgever

Bij Track Assistant kan je labels gebruiken, om een vaak voorkomend kenmerk aan een rit toe te kennen. Die maak je aan binnen je online account en zijn daarna ook te gebruiken in de smartphone app. Voeg een label toe aan iedere rit, bijvoorbeeld een projectnaam of naam van de opdrachtgever. Aan het einde van de maand maak je eenvoudig een overzicht per kenmerk, omdat je can filteren op de gebruikte labels.

Per maand opzegbaar

Track Assistant kun je een maand lang gratis uitproberen. Bevalt het? Dan kan je daarna verder gaan voor slechts €4,99 incl. BTW per maand. Het maandelijkse bedrag wordt automatisch afgeschreven en de facturen worden ter beschikking gesteld in je online account. En wil je om wat voor een reden dan ook stoppen? Je kan onze dienstverlening iedere maand beëindigen, zonder rompslomp.

Altijd een backup online

Niets is vervelender dan dat je geregistreerde ritten op je smartphone verdwenen zijn. Bijvoorbeeld omdat je je telefoon in het water hebt laten vallen, of omdat hij het simpelweg begeven heeft. Track Assistant synchroniseert je ritten van je smartphone naar je online account (en vice versa), zodat je niet alleen makkelijk rapportages kan selecteren en afdrukken, maar zodat vooral ook je ritten veilig bewaard worden.

Meer dan 1.000 ondernemers gingen je voor

Krijg direct toegang tot je TrackAssistant kilometeradministratie!
Probeer een maand gratis