Ook op zoek naar een ritregistratie oplossing om een kilometeradministratie bij te houden voor auto’s waar meerdere medewerkers gebruik van maken? Track Assistant lanceert binnenkort ritregistratie voor gedeelde auto’s. Een unieke oplossing voor bedrijven met één of meerdere poolauto’s / bedrijfswagens waarvoor ritten geregistreerd moeten worden. Meerdere berijders kunnen gebruik maken van meerdere auto’s, waarbij automatisch de rit op de juiste auto wordt geregistreerd, door de juiste berijders zonder dat hij of zij wat hoeft te doen. Uniek in Nederland!

Bedrijven met meerdere personen- of bestelwagens, die ter beschikking staan van meerdere medewerkers, ondervinden de problematiek van een sluitende kilometeradministratie iedere dag. Zelfs ingebouwde gps trackers lossen het probleem maar deels op: iedere rit wordt wel geregistreerd, maar wie heeft er gereden?

Hoe werkt ritregistratie voor gedeelde auto’s / poolauto’s?

Track Assistant biedt alle berijders een persoonlijk account waarmee ingelogd kan worden in de App. Zodra een bestuurder in de auto stapt, detecteert de App dat deze persoon gaat rijden en de App start met het registreren van de rit. Door de connectie met de carkit (Android) of iBeacon (Apple iOS) weet de App met welke auto de bestuurder rijdt. Zodra de bestuurder uitstapt wordt de rit verwerkt en toegevoegd aan de administratie. De berijder of beheerder kan eventueel nog de rit toekennen aan een project. Is de maand afgelopen, dan kan de beheerder alle ritten als definitief markeren en zijn ze niet meer te wijzigen door de gebruikers. En vervolgens rapporteren in Excel, CSV of PDF. Per auto, medewerker of project. En privacy wordt beschermd, doordat gebruikers nooit ritten en bestemmingen van elkaar kunnen zien.

Meldt u aan om als eerste gebruik te maken van ritregistratie voor deelauto’s

Wilt u van ons een melding ontvangen zodra u kunt starten met een gratis proefabonnement (vrijblijvend een maand uitproberen voor maximaal 5 gebruikers en 5 auto’s)?  Meldt u dat aan via de onderstaande knop en we houden u op de hoogte!